web analytics
0592-601331 mail@co-llective.nl
Selecteer een pagina

Privacy

Co-llective.nl, gevestigd aan Gravenlanden 32
9407JH Assen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:
rondom-internet.nl/
Gravenlanden 32
9407JH Assen +31628283728

 

Privacy statement

 

Jouw persoonsgegevens worden door ons verwerkt wanneer je gebruik maakt van onze diensten en/of wanneer je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Doelen voor verwerking
Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– voor het afhandelen van de betaling;
– voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
– om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
– om je te kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
– om je de mogelijkheid te bieden een account te maken;
– om goederen en diensten bij je af te leveren;
– om het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren;
– omdat hier een wettelijke verplichtig voor is.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
In verband met bovenstaande doelen verwerken wij de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, geslacht, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type, bankrekeningnummer, inloggegevens van tools, gegevens over jouw activiteiten op onze website en surfgedrag op verschillende websites. Daarnaast verwerken wij gegevens die door jou actief aan ons verstrekt worden.

 

Geen bijzondere persoonsgegevens
Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens.

 

Geen persoonsgegevens van kinderen
Rondom Internet heeft niet de intentie persoonsgegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij kunnen niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er persoonsgegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Wanneer je ervan overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonsgegevens van kinderen onder de 16 jaar hebben verzameld, neem dan contact met ons op via mail@co-llective.n. Wij verwijderen dan direct deze persoonsgegevens.

 

Met wie we persoonsgegevens delen
Co-llective verkoopt jouw persoonsgegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw persoonsgeevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveilignig en vertrouwelijkheid.

 

Co-llective deelt jouw gegevens met de volgende derden in de Verenigde Staten:  Google Analytics, Google Adwords, Facebook Ads, ActiveCampaign, Managewp. Al deze derden voldoen aan het E.U.-U.S. Privacy Shield.

 

Co-llective deelt jouw gegevens met de volgende derden in Europa:  Neostrada en Jortt . Deze derden zijn verplicht te voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming.

 

 

Hoelang we deze persoonsgegevens bewaren
Rondom Internet bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Persoonsgegeven Bewaartermijn (en doel)
Voor- en achternaam Zolang iemand ingeschreven staat in onze e-mailmarketing database en voor klanten zolang we een administratieverplichting hebben.
Geslacht Voor klanten zolang we een administratieverplichting hebben.
Adresgegevens Voor klanten zolang we een administratieverplichting hebben.
Telefoonnummer Voor klanten zolang we een administratieverplichting hebben en voor leads geldt dat we het telefoonnummer bewaren zolang het nog van belang kan zijn in het proces. Wanneer de lead geen klant wordt, wordt het telefoonnummer verwijderd.
E-mailadres Zolang iemand ingeschreven staat in onze e-mailmarketing database en voor klanten zolang we een administratieverplichting hebben. Voor mensen die een e-mailadres via de chatfunctie hebben achtergelaten, wordt deze bewaard zolang het van belang is voor de gesprekken die gevoerd worden.
IP-adres Het wordt verwijderd tot duidelijk is dat degene geen klant wordt. Het IP-adres wordt gebruikt om veiligheid te waarborgen.
Locatiegegevens Zolang iemand klant blijft. Dit wordt gebruikt om de veiligheid van klanten te waarborgen.
Gegevens over jouw activiteiten op onze website Zolang iemand de status van lead of klant heeft. We willen graag dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit bij jouw behoeften.
Gegevens over jouw surfgedrag We gebruiken de advertentienetwerken van o.a. Google en Facebook. Deze gegevens worden niet langer dan een kwartaal bewaard.
Internetbrowser en apparaat type Wanneer iemand geen contact meer heeft met ons, worden deze gegevens verwijderd. Deze gegevens bewaren wij in verband met veiligheid en voor het oplossen van problemen.
Bankrekeningnummer Voor klanten zolang we een administratieverplichting hebben.
Inloggegevens van tools Deze gegevens worden niet bewaard, tenzij duidelijk wordt dat het nodig is om regelmatig toegang te hebben. Deze gegevens worden actief door de klant aan ons verstrekt. Wanneer dit niet meer nodig is, worden de gegevens direct verwijderd.
Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt Voor klanten zolang we een administratieverplichting hebben. Deze gegevens worden bewaard om de klantrelatie te behouden/versterken. Wanneer elk contactmoment weer bij 0 begint, is het moeilijk de juiste vervolgacties uit te voeren.

 

Hoe wij je persoonsgegevens beveiligen
Co-llective neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en neemt hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer jij het idee hebt dat jouw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mail@co-llective.nl

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Wij maken gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Dit doen wij, omdat we niet willen dat onze (potentiële) klanten lastig worden gevallen met e-mails/onderwerpen waar zij geen behoefte aan hebben. Onze kernwaarde is dat we mensen écht willen helpen. Op basis van het gedrag van mensen wordt bepaald of en welke e-mail verzonden wordt. Het is hierbij mogelijk dat e-mails worden gemist die door deze persoon wel interessant gevonden worden. We hebben veel persoonlijk contact met klanten. Mocht zoiets aan de orde zijn, dan hopen we dat we dit in het persoonlijk contact kunnen ondervangen en de gemiste e-mails alsnog kunnen aanbieden.

 

De rechten die je hebt

Inzien of meenemen
Je kunt ons vragen welke persoonsgegevens wij van jou hebben vastgelegd en je mag deze inzien. In bepaalde gevallen kun je je persoonsgegevens opvragen en meenemen. Dat geldt voor elektronische gegevens die je zelf aan ons hebt gegeven.

 

Wijzigen of wissen
Wanneer je van mening bent dat wij je persoonsgegevens onjuist of onvolledig verwerken of je vindt het niet nodig dat bepaalde gegevens zijn verwerkt, dan kun je een verzoek tot wijzigen, aanvullen of verwijderen indienen. Je kunt ook vragen het gebruik van de gegevens te beperken.

 

Bezwaar indienen
Je kunt bezwaar indienen tegen het verwerken van bepaalde persoonsgegevens of tegen het gebruik van persoonsgegevens voor direct marketing en/of profiling.

 

Co-llective kan je verzoek alleen in behandeling nemen wanneer je een kopie van een geldig identiteitsbewijs meestuurt. Om identiteitsfraude te voorkomen, vragen wij om het BSN-nummer (op twee plaatsen) en het documentummer op deze kopie door te krassen. Wij mogen uw verzoek in bepaalde gevallen weigeren. U ontvangt zo snel mogelijk, maar binnen een maand, een reactie.

 

Wanneer je een klacht hebt over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, heb je de mogelijkheid deze in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Dit kan via de website van de AP.

 

Cookiestatement

 

Soort cookies en waarom?
Co-llective gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van de computer, tablet of smartphone. Co-llective gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

 

Toestemming en afmelden/verwijderen
Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen

 

Cookies van derden
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of sociale media bedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Cookie Naam Functie Bewaartermijn
Google Analytics _utma Analytische cookie die websitebezoek meet 2 jaar na laatste bezoek
Hotjar __hstc Analytische cookie die je gebruik van de website anoniem meet. We willen de juiste content op het juiste moment op de juiste plaats laten zien. Deze cookie helpt daarbij. 2 jaar
Clearbit clearbit Hiermee kunnen wij bedrijven achter IP-adressen identificeren. 10 jaar
Leadboxer uuid Hiermee kunnen wij bedrijven achter IP-adressen identificeren. 1 maand
Doubleclick en googleadservices.com DSID en AID Deze cookies worden gebruikt om je advertenties van het Google advertentienetwerk te laten zien. 3 maand
Facebook en www.facebook.com fr en /tr Deze cookies worden gebruikt om je advertenties van het Facebook advertentienetwerk te laten zien. 3 maanden na laatste bezoek
Google.com, www.google.com, Google.nl en www.google.nl AID, _GA, SSID en UULE Analytische cookie die websitebezoek meet 2 jaar
Intercom.io en api-iam.intercom.io Intercom-…-…….. en _mrka_ctxt Deze cookies zorgen ervoor dat de chatfunctie werkt. 20 jaar