web analytics
0592-601331 mail@co-llective.nl
Selecteer een pagina

Wij werken als volgt

U heeft waarschijnlijk wel wat beters te doen! Dat begrijpen wij heel goed en daarom proberen we natuurlijk zoveel als mogelijk uit uw handen te nemen zodat u zich kan richten op de vereniging. Hieronder vindt u in 4 stappen hoe wij te werk gaan.

$

Eerst een offerteaanvraag

Om bekend te kunnen maken wat u verwacht van uw nieuwe website kunt u gebruik maken van ons offerteformulier. Na ontvangst van het formulier sturen wij u binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

Z

U bent 100% tevreden?

Dan is het tijd om uw nieuwe website live te gaan zetten en ontvangt u onze factuur. Daarna ontvangt u de inloggegevens zodat u kunt gaan starten met het beheren van uw website.

"

U gaat akkoord?

Dat is leuk om te horen en wij gaan direct starten met de opbouw van uw website in een testlocatie. Hiervoor hebben wij de teksten, logo en fotomateriaal nodig. Hiervoor sturen wij een e-mail met uitleg.

#

U ontvangt een conceptversie

Wij zijn zover om u een preview van uw nieuwe website te laten zien. Deze preview zal volledig werken zodat u alles kunt uittesten. Graag ontvangen we dan eventuele correcties die wij weer zullen doorvoeren.

Heeft u na oplevering nog vragen ons team staat voor u klaar

Erwin van der Star

Lydia Hiddingh

Roely van Asselt

Igor Prihodko