web analytics
0592-601331 mail@co-llective.nl
Selecteer een pagina

Snelle hosting nodig?

SSD, allersnelste hardware en gratis SSL

Kijk hier of uw gewenste domein nog vrij is

Veiligheid

Uw website staat veilig op één van onze servers in Nederland, België of Spanje opgeslagen

Snelheid

SSD schijven, een hoop rekenkracht en de beste internet connecties zorgen voor sublieme snelheid

Cpanel

Via het cpanel kunt u op een simpele manier zelf e-mailadressen aanmaken en nog véél meer.

*Hostingpakketten worden jaarlijks vooraf gefactureerd.
**Prijzen andere extensies op aanvraag.

Onderhoudspakket & support

Wanneer u een hostingpakket neemt via ons dan voorzien wij uw website maandelijks van de nodige updates, zodat alles netjes blijft draaien. Wij updaten WordPress en ook maandelijks al uw plugins. Zo hoeft u verder nergens naar om te kijken. Ook geven wij support als u ergens niet uitkomt tijdens het wijzigen van uw site. Deze support is onbeperkt.

u

Heeft u al een domeinnaam met hosting?

U bent niet verplicht om een hostingpakket bij ons af te nemen. Wanneer u al in het bezit bent van een domeinnaam met hosting en u wilt dit behouden dan is dat natuurlijk mogelijk. Het is alleen wel zo dat wij dan een handmatige actie moeten ondernemen om de website goed werkend bij een andere partij neer te zetten. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 55,-.

Belangrijke back-ups

Elke 3 dagen wordt er een back-up gemaakt van uw website en deze wordt 7 dagen bewaard. Mocht er ooit iets verkeerd gaan dan kunnen wij altijd een back-up terug plaatsen van 24 uur terug.

Uw domeinnaam naar ons verhuizen

Wanneer u de keuze maakt om uw domeinnaam naar ons te verhuizen dan kunt u de verhuis-token bij uw huidige provider opvragen. U maakt dan een keus uit één van onze hostingpakketten en de verhuizing regelen wij gratis.